Jeugd rackets

Alles voor Fair Play in het Fair Play-pakket en webinar

De KNLTB vindt het belangrijk dat iedereen in een veilige en sportieve omgeving kan tennissen en padellen. Op en naast de tennisbaan of in de padelkooi hoort iedereen zich integer en sportief te gedragen en zich op de vereniging veilig te voelen. Fair Play draagt bij aan een plezierige sportbeoefening en wie het plezier in tennis en padel behoudt, blijft de sport langer beoefenen!

De KNLTB trekt samen met verenigingen op om een optimaal sportklimaat te bereiken. Samen zijn we verantwoordelijk voor een integere tennis- en padelsport in Nederland. Daarom besteedt de KNLTB veel aandacht aan Fair Play en doen we aan jou en jouw medebestuursleden de oproep om zelf met Fair Play op jullie vereniging aan de slag te gaan.

Alle tennis- en padelverenigingen door het hele land ontvangen daarom deze week per post een vernieuwd Fair Play pakket. Het Fair Play pakket bestaat uit een nieuw informatiebord, een algemene promotionele poster, een infographic en een speciale uitgave van het Magazine Sport Bestuur en Management met als thema ‘Een veilige sportomgeving’.

Meld je aan voor het webinar

Op dinsdag 15 november om 20:00 uur organiseren we in samenwerking met Centrum Veilige Sport Nederland het webinar "Hoe zorg jij voor een betrouwbare en plezierige sportomgeving op jouw vereniging?". Met onder andere onderwerpen als het werken met een VOG en een vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Schrijf je op tijd in voor het webinar!