Libema Open Rosmalen

Ga in gesprek met jouw accountmanager tijdens Libéma Open

In de week van 6 tot en met 12 juni kunnen we weer genieten van toptennis in eigen land tijdens Libéma Open in Rosmalen. Een ideaal moment om samen met jouw accountmanager in gesprek te gaan en onder het genot van een drankje te kijken naar tenniswedstrijden van het hoogste niveau!

De afgelopen twee jaar kon Libéma Open vanwege het coronavirus niet doorgaan. Des te blijer zijn we dat we jouw vereniging dit jaar weer kunnen uitnodigen voor 'In Gesprek Met' in Rosmalen, waar we jaarlijks ruim 250 verenigingen mogen verwelkomen. Gedurende het toernooi organiseren we ook diverse themasessies.

In Gesprek Met

Loop je als vereniging tegen bepaalde zaken aan, of wil je meer informatie over specifieke thema's zoals ledenwerving en- behoud, jeugd of padel? Ga dan het gesprek aan tijdens Libéma Open. In circa 45 minuten bespreken we de thema's die spelen bij jouw vereniging. De rest van de dag kun je gratis genieten van het toptennis op de grasbanen van Rosmalen. De tickets (maximaal 3 per vereniging) ontvang je van de KNLTB.

De gesprekken vinden iedere dag plaats tussen 10.30 en 18.00 uur. In het aanmeldformulier kun je jouw voorkeursdata doorgeven en zelf aangeven welke onderwerpen op de agenda moeten staan. Als KNLTB zien we een optimale samenwerking met de leraar als belangrijke pijler. Bekijk daarom ook of het lukt om samen met een leraar van jouw vereniging naar In Gesprek Met te komen. De leraar verdient hiermee 1 PO-punt voor zijn/haar licentie.

Themasessies en partners

Op diverse dagen organiseren we themasessies over actuele onderwerpen. Er zijn sessies over: activatie van vrijwilligers, padel, verlagen van de energielasten en over het boekingsplatform Meet & Play. Een overzicht:

  • Dinsdag 7 juni, 16.00 - 17.00 uur: Padel - Is padel wellicht ook iets voor jullie vereniging? We vertellen over de trends, ontwikkelingen en ervaringen van padel op de vereniging.
  • Woensdag 8 juni, 16.00 - 17.00 uur: Activatie vrijwilligers - Een sessie voor verenigingsbestuurders die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en praktische tips om vrijwilligers binnen de vereniging te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk.
  • Donderdag 9 juni, 16.00 - 17.00 uur: Een torenhoge energierekening, wat te doen? Onze partner SportStroom neemt je mee in tips en adviezen om de hoge energielasten van de vereniging aan te pakken.
  • Vrijdag 10 juni, 16.00 - 17.00 uur: Meet & Play - We nemen je mee in de mogelijkheden van dit nieuwe boekingsplatform waarmee je eenvoudig kan zorgen voor een betere baanbezetting door de verhuur van tennis- en/of padelbanen én om nieuwe leden kennis te laten maken met jouw vereniging.

In het KNLTB paviljoen is onze partner Sportstroom aanwezig van woensdag t/m vrijdag. Ook VLC & Partners is meerdere dagen aanwezig voor vragen en advies, neem dus je polis mee!

Aanmelden

Aanmelden voor In Gesprek Met en/of de themasessies is mogelijk tot uiterlijk 16 mei via dit aanmeldformulier. De bevestiging met verdere informatie over de definitieve dag en tijdstip volgt uiterlijk 27 mei.

In Gesprek Met tijdens ITF WTT

We begrijpen dat de reisafstand naar Rosmalen voor sommige verenigingen groot is. Kom je liever naar 'In Gesprek Met' bij één van de andere internationale toernooien, dan kan dat ook bij de toernooien in het kader van de ITF World Tennis Tour in Alkmaar (week 25), Den Haag (week 26), Amstelveen (week 27), Oldenzaal (week 34) of Haren (week 35). Je kan hiervoor je gegevens doorgeven via dit formulier. We nemen dan later contact met je op.

Libéma Open Clubpartner

Een mooie korting krijgen voor jouw leden én gratis kaarten voor de finale? Word dan Libéma Open Clubpartner. Hoe werkt het?

  • Meld jouw vereniging aan vóór 10 mei
  • De vereniging krijgt een kaartverkooplink die door leden gebruikt kan worden
  • Leden krijgen via deze link €10,- korting bij het bestellen van entreekaarten
  • De vereniging krijgt 2 gratis entreekaarten voor het finaleweekend t.w.v. €140,-

Klik hier voor meer informatie.