Tennisvereniging Aan Zee

Geen verrassingen en forse besparingen met de KNLTB Verenigingspolis

Bij het goed besturen van een tennisvereniging is de financiële kant van de club een belangrijk aandachtspunt. Naast contributie en baromzet is ook de verzekeringskant een aandachtspunt dat direct invloed kan hebben op de club. Een flinke schade door brand of storm kan direct gevoeld worden in de clubkas. De KNLTB werkt daarom nauw samen met VLC & Partners. Dit verzekeringskantoor verzorgt voor veel tennisverenigingen de verzekering van de inventaris, goederen en de bedrijfsaansprakelijkheid. Bij tegenslag is de vereniging goed verzekerd en ontstaan er geen onaangename verrassingen.

Juist in deze periode is het voor tennisverenigingen een goed moment om hun verzekeringen tegen het licht te houden. Zo is het gemakkelijk om geld te besparen én te bekijken of de dekkingen nog toereikend zijn en passen bij de omvang en activiteiten van de club.

VLC & Partners is al jaren expert op het gebied van het verzekeren van alle risico’s van tennisverenigingen. VLC & Partners biedt een uitstekende pakketverzekering, de KNLTB Verenigingspolis, waarmee je de belangrijkste risico’s voor jouw club afdekt. Alle gebouwen en inventaris, maar ook zonnepanelen, zonwering, lichtmasten en reclameborden zijn standaard meeverzekerd. Is een glasverzekering gewenst voor windschermen en overkappingen, dan regelt VLC & Partners dit ook. Al veel tennisverenigingen besparen gemiddeld meer dan 1.000 euro per jaar.

TC Noordwijk: 'Besparing van zeker 2.000 euro'

Bij TC Noordwijk beseften ze ook hoe groot het voordeel was van een overstap naar het verzekeringspakket van VLC & Partners. “Bij ons kwam het neer op een verschil van zeker 2.000 euro en dat is dus een voordeel dat elk jaar terugkomt”, vertelt voorzitter Gerard van Dalen. “Dat is voor een vereniging als TC Noordwijk met 350 leden een forse besparing!”

Waarom kiezen voor de KNLTB Verenigingspolis?

Door de samenwerking met de KNLTB heeft VLC & Partners een aantrekkelijk tarief kunnen bedingen bij de verzekeraars voor een polis die is afgestemd op tennisverenigingen. Belangrijk om te weten is dat het Nederlandse verzekeraars zijn. In geval van schade betekent dit een gemakkelijker afhandeling, waarbij Nederlandse voorwaarden van toepassing zijn.

De voordelen van de KNLTB Verenigingspolis op een rij:

  • De scherpste prijs met een bijzonder uitgebreide dekking inclusief lichtmasten, reclameborden, zonnepanelen en padelbanen
  • Een eigen deskundige contactpersoon die begrijpt hoe tennisverenigingen werken
  • Maatwerk-oplossingen voor afwijkende situaties bij jouw club
  • Nederlandse verzekeraars met Nederlandse voorwaarden

Offerte aanvragen en afsluiten van de KNLTB Verenigingspolis

Op de website www.vlc-partners.nl/knltb kun je snel en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je waar je aan toe bent en hoeveel jouw vereniging kan besparen op de pakketverzekering. Vele tennisverenigingen maken al gebruik van de KNLTB Verenigingspolis van VLC & Partners. Op de website lees je ook de verhalen van collega-bestuurders.