AD Tennis Special 2019

Een unieke Tennis Special op jouw vereniging!

Nederland Tennisland, iedereen doet mee! Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau, ongeacht beperking of afkomst. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis maakt de KNLTB met mediapartner De Persgroep ook dit jaar weer een AD Tennisbijlage. Deze bijlage komt op maandag 20 mei bij het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC. Elke KNLTB tennisvereniging ontvangt een handige display met 100 exemplaren.

De AD tennis bijlage bestaat uit 16 pagina’s en geeft inzicht in het sportieve en sociale aspect van tennis bij een vereniging, gaat in op de mentale en fysieke kant van tennis en biedt inspiratie om mensen te activeren om (meer) te gaan tennissen. Ook vind je er interviews met Kiki Bertens en een aantal tennistalenten en besteden we aandacht aan de komende topsportevenementen in Nederland. Pure promotie van tennis dus. Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis. We hopen dat de lezers van het AD enthousiast worden en de weg naar de tennisclubs vinden.

Bezorging

Het pakket met de display met 100 exemplaren wordt door TNT pakketdienst tussen donderdag 23 mei en zaterdag 25 mei afgeleverd bij de functionaris van jouw vereniging. 

Zorg jij ervoor dat de AD Special een mooi plekje in jouw clubhuis krijgt? Leuk om te lezen en/of mee te nemen door de leden!