AD Tennis Special 2019

Binnenkort op jouw club: de AD Tennis Special!

Nederland Tennisland, iedereen doet mee! Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau, ongeacht beperking of afkomst. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis maakt de KNLTB met mediapartner De Persgroep ook dit jaar weer een AD Tennisbijlage. Deze bijlage komt op maandag 20 mei bij het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC. Elke KNLTB tennisvereniging ontvangt ook een display met 100 exemplaren.

De AD tennis bijlage bestaat uit 16 pagina’s en geeft inzicht in het sportieve en sociale aspect van tennis bij een vereniging, gaat in op het mentale en fysieke aspect van tennis en biedt inspiratie om mensen te activeren om (meer) te gaan tennissen. Ook vind je er interviews met tennistalenten zoals Kiki Bertens en besteden we aandacht aan de komende topsportevenementen in Nederland. Pure promotie van tennis dus. Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis. We hopen dat de lezers van het AD enthousiast worden en de weg naar de tennisclubs vinden.

Het pakket met 100 exemplaren inclusief handige display wordt afgeleverd op het huisadres van de secretaris. Geef ze een mooi plekje in het clubhuis, leuk om te lezen en/of mee te nemen door leden.