KNLTB Vlag (1)

Gratis incassoservice voor tennisverenigingen

Heb je problemen met leden die hun betalingsverplichtingen niet nakomen? Dit is niet alleen vervelend vanwege het mislopen van contributie, het goed opstellen van een herinnering of aanmaning kan ook veel tijd en energie kosten. De KNLTB ondersteunt aangesloten tennisverenigingen daarom met een gratis incassoservice, aangeboden door Schuman Incasso & Gerechtsdeurwaarders.

Het innen van contributie begint met een juiste factuur. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat de factuur er duidelijk en gedetailleerd uitziet. Als je een verkeerde factuur verstuurt, kun je hiervoor namelijk een boete krijgen. Twijfel je of de factuur van jouw vereniging voldoet aan de eisen? Gebruik dan de checklist die Schuman heeft opgesteld.

Deze checklist is een van de onderdelen van de Schuman Incasso Service. Dit is een speciaal servicepakket voor leden van de KNLTB, dat bestaat uit een incassoservice en advies om het voortraject te professionaliseren met gratis tips en voorbeeldbrieven. Verenigingen hebben op deze manier eenvoudig de beschikking over gratis incasso van achterstallige contributie en een professionele uitstraling richting de leden rondom het innen van contributie.

Benieuwd naar meer tips over het innen van contributie? Of wil je direct aan de slag met de Schuman Incasso Service? Bekijk dan de speciale pagina op Centrecourt.nl.