Libema Open Rosmalen

Aanmeldformulier 'In Gesprek Met' en themasessies Libéma Open 2022

In de week van 6 tot en met 12 juni kunnen we weer genieten van toptennis in eigen land tijdens Libéma Open. Een ideaal moment om samen met jouw accountmanager in gesprek te gaan en onder het genot van een drankje te kijken naar tenniswedstrijden van het hoogste niveau!

Op diverse dagen organiseren we ook themasessies over actuele onderwerpen:

  • Dinsdag 7 juni, 16.00 - 17.00 uur: Padel - Is padel wellicht ook iets voor jullie vereniging? We vertellen over de trends, ontwikkelingen en ervaringen van padel op de vereniging.
  • Woensdag 8 juni, 16.00 - 17.00 uur: Activatie vrijwilligers - Een sessie voor verenigingsbestuurders die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en praktische tips om vrijwilligers binnen de vereniging te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk.
  • Donderdag 9 juni, 16.00 - 17.00 uur: Een torenhoge energierekening, wat te doen? Onze partner SportStroom neemt je mee in tips en adviezen om de hoge energielasten van de vereniging aan te pakken.
  • Vrijdag 10 juni, 16.00 - 17.00 uur: Meet & Play - We nemen je mee in de mogelijkheden van dit nieuwe boekingsplatform waarmee je eenvoudig kan zorgen voor een betere baanbezetting door de verhuur van tennis- en/of padelbanen én om nieuwe leden kennis te laten maken met jouw vereniging.

De aanmeldperiode is gesloten. Wil je toch nog deelnemen, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw KNLTB Accountmanager.