Dames dubbelspel

Sportactie

Wil je meer leden op jouw vereniging verwelkomen en mensen kennis laten maken met tennis en/of padel en jouw vereniging? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van NOC*NSF en Albert Heijn. Een unieke kans om jouw vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven! Bij de vorige sportactie werd 25% van de deelnemers uiteindelijk lid van een sportvereniging.

Nieuwe leden verwelkomen op jouw vereniging

Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn en de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Via de sportactie kun je verschillende sporten proberen en de sfeer op een vereniging proeven. Dat biedt jou als vereniging de mogelijkheid om mensen in jouw omgeving kennis te laten maken met tennis en/of padel.

Hoe werkt de sportactie?

  • Van 14 t/m 27 september ontvangt iedere klant van de Albert Heijn bij elke €10,- aan boodschappen een digitale zegel
  • Deze zegels kunnen tot en met 25 oktober verzilverd worden door sportactiviteiten te boeken bij de deelnemende sportverenigingen
  • De vereniging ontvangt automatisch bericht dat de sportactiviteit geboekt is en verzorgt de activiteit op het afgesproken moment
  • De activiteiten worden gratis aangeboden

Hoe doe je mee?

Meld jouw vereniging aan via www.clubbase.sport.nl/sportactie en maak jouw aanbod aan voor de sportactie. Ook kun je op deze site promotiemateriaal maken, zodat iedereen vanaf 14 september weet dat jouw vereniging meedoet aan de sportactie.

Combineer de sportactie met een open dag

Wil je als vereniging optimaal gebruik maken van de sportactie? Koppel een open dag aan de sportactie. Organiseer de open dag voorafgaand aan de sportactie en wijs bezoekers van de open dag op de sportactie en de mogelijkheid om gratis op jouw vereniging te komen tennissen en/of te padellen. Het is hét recept om zo veel mogelijk nieuwe leden te verwelkomen op jouw tennispark!

Nationale Sportweek

De sportactie is nauw verbonden met de Nationale Sportweek en vindt in dezelfde periode plaats. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’ zet in deze periode het belang van sport en sportclubs nog eens extra in de spotlights. Het ultieme moment dus om met jouw vereniging hierbij aan te haken.