Tennisbanen

Nomineer jouw accommodatie voor ‘Sportaccommodatie van het Jaar’

Heeft jouw tennisvereniging de mooiste en duurzaamste accommodatie van Nederland? Dan is dit je kans! Nomineer jouw sportaccommodatie voor de gloednieuwe branche-award ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en win een waardecheque voor jouw vereniging!

De Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties. Binnen het thema 'duurzaamheid' worden twee awards uitgereikt: ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en de stimuleringsprijs ‘Beste Initiatief Duurzaamheid’. Kijk voor meer informatie over de awards op de website.

Aanmelden

Je kunt jouw accommodatie tot 4 februari 2020 nomineren via het aanmeldformulier op de website.

Prijsuitreiking

Een professionele vakjury bestaande uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO, beoordeelt uit alle inzendingen welke accommodatie en vereniging(en) in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Vakbeurs Sportaccommodatie, op 5 maart 2020 in Expo Houten.