393A2196

Activeren van je leden in Coronatijd

Vanaf 11 mei mag iedereen de baan weer de baan op! Dat is goed nieuws. Dankzij de grote inzet van veel vrijwilligers en leraren hebben verenigingen de nodige aanpassingen gedaan en konden ze open voor hun leden.

Verenigingen zijn nu toe aan de volgende stap. Ze willen graag zoveel mogelijk leden activeren om weer te gaan tennissen. Wedstrijden spelen maakt tennis en padel leuker en zorgt ervoor dat leden de binding met hun vereniging behouden. Maar, wat mag nu wel worden georganiseerd en wat nog niet?

Mogen we toss-avonden organiseren? Wat voor clubwedstrijden kan je makkelijk organiseren, passend binnen de richtlijnen? Hoe zorg ik ervoor dat clubwedstrijden snel en makkelijk georganiseerd kunnen worden op mijn vereniging? Is er een programma voor het werven van nieuwe leden waar mijn vereniging aan mee kan doen? 

Het antwoord op deze -en nog veel meer- andere vragen wordt gegeven in het webinar 'Activeren van je leden in Coronatijd'. Edwin Giethoorn (Accountmanager Oost-Brabant), Lisa Lubben (Toernooimanager) en Ferdi Martens (Accountmanager West-Brabant & Zeeland) maken je wegwijs.

Gerelateerd aan deze pagina

Webinars corona

Webinars corona